Lachyoga leader weekend

Meer lachen, meer vreugde

Wil je graag meer lachen en vreugde ervaren in je leven? Of zou je meer met mensen willen lachen in je omgeving of op je werk ? Of werk je met mensen die baat zouden kunnen hebben bij meer lachen? Dan kun je in deze weekend training veel oefening krijgen in het lachen, lachmeditatie en je krijgt de gelegenheid om de lachyoga oefeningen zelf te geven. Daarnaast ontvang je het internationaal erkende lachyoga leader certificaat.

Lachyoga trend voor gezondheid en bewustwording

Lachyoga is op dit moment over de hele wereld een nieuwe, snel groeiende trend op het gebied van gezondheid en bewustwording. Iedereen kan lachen zonder reden. Voor miljoenen mensen brengt lachen zonder reden grote veranderingen in hun leven. Lachyoga wordt steeds meer gegeven in lach club verband, in yoga- en fitness centra, scholen, in workshops, bedrijven en verzorgingshuizen.
Dit weekend is bedoeld om eerst zelf te ervaren wat lachyoga oefeningen en lachmeditatie met jou doet. Je kunt dan beter voelen of lachen en lachyoga iets is om door te geven aan anderen. Misschien heb je al ervaring met lachyoga en lachmeditatie dan is dit weekend een mooie aanvulling voor je ervaring en krijg je mooie oefeningen en meditaties om je aanbod te vergroten.

Voor wie?

Dit weekend is bedoeld voor mensen die lachen willen inzetten als gereedschap in het dagelijks leven voor zichzelf of in het werken met anderen. Als lachyoga begeleider kun je lachyoga sessies begeleiden in buurthuizen, yoga scholen, ziekenhuizen of in bedrijven op de werkplek, maar ook in workshops en trainingen, teambuilding sessies, of in je praktijk als coach of therapeut.

Praktisch

Praktisch Lachyoga weekend met na afloop certificering Lachyogabegeleider.

Locatie:
Centrum De Roos
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
>> Centrum De Roos

Data: zaterdag 29 maart en zondag 30 maart 2014
Tijd: 10:00 tot 17:30 ( zowel op zaterdag en op zondag).
Investering: € 275,- incl.BTW ( inclusief thee en koffie, fruit en lekkers)
Bij aanmelden voor 25 februari 2014 € 250,- incl.BTW
Voor studenten van de meditatieleraren opleiding bij het Nederlof instituut is de prijs € 250,-

Zelf lunch meenemen óf lunchen bij de Roos

De prijs voor deze 2-daagse opleiding is inclusief de digitale versie van het Engelstalige boek "Laugh For No Reason" van dr. Madan Kataria, een uitgebreid Nederlandstalig handboek met daarin alle informatie die nodig is om direct aan de slag te kunnen gaan met lachyoga, koffie/thee met iets lekkers en fruit. Lachyoga muziek .En het internationale certificaat lachyoga Leader. Je naam wordt toegevoegd aan de lijst van lachyoga collega’s in Nederland. Die wordt ook naar je toegestuurd via e-mail.